Viltköttsbeställning för avhämtning

viltlådor
Här kan du beställa viltkött från Johannishus Gods.

Lilla Viltlådan Stora Viltlådan
4-5 kg 9-11 kg
Innehåller ca 4 st fina styckdetaljer från älg, kronhjort, dovhjort, vildsvin och rådjur i mån av tillgång samt ca 2 kg köttfärs av olika viltslag. Innehåller ca 8 st fina styckdetaljer från älg, kronhjort, dovhjort, vildsvin och rådjur i mån av tillgång samt ca 4 kg köttfärs av olika viltslag.
Pris ca 800 – 1000 kr Pris ca 1800 – 2200 kr

Styckdetaljerna är vanligtvis i storleken 500 g till 1 kg och köttfärsen är i paket om ca 500 g. Köttet är vacuumpackat och djupfryst.

Utöver viltlådorna finns också prinskorv (ca 350 g/paket) och grillkorv (ca 500 g/paket) som är tillverkade av viltkött från Johannishus Gods.

Allt vilt kommer från skogarna på Johannishus Gods. Köttet är hantverksmässigt styckat och packat på vår godkända vilthanteringsanläggning.

Varje viltlåda är unik och priset beräknas utifrån de styckdetaljer som finns i viltlådan. Vid beställning av en viltlåda packas den och en förteckning av styckdetaljerna presenteras med vikt och pris.

Du får en bekräftelse på din beställning per mail med förslag på tid då du kan hämta lådan på Johannishus Godsförvaltning, Möllerydsvägen 11 i Johannishus. När du hämtar betalar du med kort eller Swish. Det går bra att skriva önskemål om upphämtningstid i meddelandefältet.

Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Lilla viltlådan, antal: 800 - 1000 kr/st
Stora viltlådan, antal: 1800 - 2200 kr/st
Prinskorv, antal paket: ca 60 kr/paket (175 kr/kg)
Grillkorv, antal paket: ca 70 kr/paket (135 kr/kg)
Meddelande, t ex speciella önskemål eller beställning av andra varor: